venäjä - suomi - venäjä
venäjä - englanti - venäjä

Venäjän kielen käännökset luotettavasti


Laadukkaat kielipalvelut suoraan ammattikääntäjältä ilman välikäsiä ja välillisiä kustannuksia.

Käännökset ja tulkkaukset luotettavasti yli 15 vuoden kokemuksella Suomessa ja Venäjällä yksityisille, yrityksille sekä valtion että kuntien organisaatioille eli kaikille tahoille, jotka harjoittavat liiketoimintaa ja yhteistyötä Venäjän kanssa.

Erikoistuminen rajoitettuun kielivalikoimaan, pitkä käännösalan kokemus, nykyaikaiset käännösteknologiset sovellukset, esim. SDL TRADOS, sekä kilpailukykyinen hinnoittelu takaavat työmme parhaan hinta-laatusuhteen. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä ja teemme yhteistyötä muiden ammattikääntäjien ja käännöstoimistojen kanssa. Käytössämme on laaja verkosto suomen, englannin ja venäjän kielten tulkkeja, kääntäjiä ja asiantuntijoita.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat yleiskielen ja erikoisalojen käännökset, asiakirjojen viralliset käännökset sekä konsekutiivi- ja simultaanitulkkaukset.

Toimintamme lähtökohtana on asiakas ja asiakkaan tulkkaus- ja käännöstarpeiden ratkaiseminen joustavasti ja laadusta tinkimättä. Tarjoamme kokonaisvaltaista yhteistyökumppanuutta ja monipuolista kieliapua. Autamme myös venäjänkielisten nettisivujenne laatimisessa ja päivityksessä sekä muissa kielitaitoa tarvitsevissa töissä.


Tavoitteena tyytyväinen asiakas.